Suursäkit Helsinki

Me toimitamme suursäkit Helsinkiin luoksesi kaikkiin tarpeisiin, suoraan työmaalle tai kotipihallesi juuri silloin kun niitä tarvitset.

Meiltä voit myös tilata maa- ja kiviaineksia suursäkkitoimituksina.
Hoidamme toimitukset ja noudot myös ahtaisiin paikkoihin, kuten siirtolapuutarhoihin ja porttikongeihin!

Maa-aines suursäkit Helsinki

Kiviainekset

125,00 €

Multasäkit

125,00 €

Kuorikatteet

125,00 €

Ilmainen kuljetus alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Talma, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Pornainen, Paippinen, Askola, Monninkylä, Jokela, Hyvinkää, Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Järvenpää.

Toimitamme myös alueille: Lahti, Riihimäki, Hämeenlinna, Oitti, Hikiä, Loppi, Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Veikkola. Näet kuljetushinnan kassasivulla.

Suursäkit jätteille

Sekajäte

105,00 €

Sähköromu (SER)

55,00 €

Puujäte

75,00 €

Tyhjä suursäkki

20,00 €

Vaihtolavat Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle

Laajasta valikoimastamme löydät vaihtolavat kaikkiin tarpeisiin. Ahtaisiin paikkoihin sopivat 6-8m3 kokoiset lavat, 12-15m3 kokoiset talkoo- ja risulavat, koneelliseen täyttöön sopivat 20-30m3 purkujätelavat sekä myös kaikenkokoiset sekajäte- ja rakennusjätelavat, jonka voit täyttää melkein millä vain jätteellä.

Yhdistä suursäkki vaihtolavan kanssa ja pidä työmaa siistinä koko projektin ajan.

Palvelut

Helsingin vaihtolavapalvelut  tarjoaa vaihtolavojen ja suursäkkien erilaiset kuljetus- ja vuokrauspalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Pystymme toimittamaan kaikki palvelumme tarvittaessa myös muualle suomeen yrityksesi tarpeisiin.

Luotettavan, nopean ja edullisen palvelumme vuoksi taloyhtiöt, yritysasiakkaat sekä yksityishenkilöt ovat tyytyväisiä asiakkaitamme.

Suursäkki
© 2024 Suursäkkipalvelut
webDesign: Mekanismi »